7 Path selvhypnose

Skaber livsforandringer

Vejen til succes

Processen i sig selv, rydder op undervejs i forløbet, så du er klar til at fylde på og skabe din egen forandring

7 Path Selvhypnose

 

7 Path selvhypnose er udviklet af Cal Banyan / USA, og er et system der er med til først at fjerne de gamle overbevisninger og programmeringer, for at gøre dig klar til at modtage dine nye positive forandringer. Koppen skal tømmes, for at give plads til nye forandringer.

Det kan sammenlignes lidt med, at du går gennem livet med en rygsæk på. I begyndelsen er din rygsæk tom, men ret hurtigt så fyldes den med mange forskellige oplevelser, lyde, farver, erfaringer, følelser m.m.

Gennem din vandretur i livet, samler du både positive/negative følelser og misforståelser sammen. Alt dette er også med til at forme netop dig og din personlighed.
På et tidspunkt er din rygsæk fyldt til randen med alt muligt, og så bliver det rigtigt svært at stoppe flere ting ned i den.

For at kunne klare sig optimalt på en vandretur, så er det vigtigt at der ryddes godt op i rygsækken, inden du drager afsted. Den skal være let og fyldt med brugbare redskaber.

Det betyder, at alt det der ikke kan bruges, og som forhindrer dig i at få en god og vellykket vandretur skal smides ud, så der er plads til de ting der er brugbar og giver energi og succes undervejs.

 

Ryd op i din rygsæk.

Den skal skal være let og fyldt med brugbare redskaber

 

Sådan er det også med 7 Path selvhypnose

Når du arbejder med processen i 7 Path,

så vil du opleve, at dit sind og underbevidsthed blive tømt for gamle overbevisninger, negative følelser samt misforståelser. Når den er tom, så er der plads til at fylde på med positive følelser, tanker og energi. Det er netop her din forandring i 7 Path Selvhypnose, gør en forskel.

Selvhypnose minder lidt om meditation,

så har du prøvet dette, så vil du opleve at 7 Path er en kombination af dette sammen med hypnose og mental træning.
Det er et system der virker, og er med til at skabe den succes og livskvalitet du fortjener.

7 Path sammen med hypnoterapi

Du vil i forbindelse med et 5 Path hypnoterapi-forløb, blive tilbudt 7 Path selvhypnose som en kombination hertil. Du kan også vælge at deltage i et hold eller i et individuelt forløb, hvor der vil blive undervist i 7 Path selvhypnose.

Derhjemme

Du kommer til at praktisere selvhypnose derhjemme, og det vil blive en naturlig del af din hverdag. En livsstil der for mange er uundværlig i forhold til at vedligeholde succes og livskvalitet.

Det er et fantastisk redskab. Det er nemt at lære og det virker gennem hele livet, når det praktiseres.